ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Ο δικηγόρος της Τίγκρες αποδέχθηκε ότι δεν έχω συμβόλαιο"

Πουλίδο: "Ο δικηγόρος της Τίγκρες αποδέχθηκε ότι δεν έχω συμβόλαιο"
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος της Τίγκρες παραδέχθηκε ενώπιον του CAS, ότι ο Μεξικανός δεν έχει κανένα συμβόλαιο με την ομάδα του Μοντερέι.

Σε μία αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα, προέβη ο Άλαν Πουλίδο μιλώντας στη μεξικανική ιστοσελίδα, Medio Tiempo, κατά την αναχώρηση του από το Μοντερέι. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, παραδέχθηκε ότι ο δικηγόρος της Τίγκρες, Αλμπέρτο Παλομίνο, υποστήριξε ενώπιον του CAS, την 4η Ιουνίου ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο της ομάδας με τον Άλαν Πουλίδο.

"Δεν μπορώ να σου πω ποιος θα κερδίσει, ούτε ποιος παρουσίασε τις περισσότερες αποδείξεις στο CAS, αλλά μίλησαν για τέλος ενός συμβολαίου που δεν υπάρχει, κάτι που οι δικηγόροι επίσης αποδέχθηκαν (ότι το συμβόλαιο πλέον δεν υπήρχε) πριν αρχίσει η διαδικαασία. Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή όχι, εγώ δεν έχω συμβόλαιο με την Τίγκρες κι αυτό είναι ξεκάθαρο."

-Ο δικηγόρος της Τίγκρες αποδέχθηκε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο;

"Ναι, ο δικηγόρος τους είπε ότι δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έχει δύο συμβόλαιο με δύο ομάδες, οπότε είναι ξεκάθαρο αυτό. Απλά, παλεύουν για την αποζημίωση. Το σημαντικό είναι ότι εγώ θα συνεχίσω να παίζω, δεν πρόκειται να σταματήσω περισσότερο χρόνο, αυτό με κάνει χαρούμενο."

- Εάν ο δικηγόρος της Τίγκρες αποδέχθηκε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο, γιατί η Τίγκρες διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή σου στην Τσίβας, στο Draft;

"Δεν ξέρω είναι κάτι που με εκπλήσσει και με κάνει να γελώ. Το να μαθαίνω ότι όταν αυτοί ήταν στο Draft έλεγαν ότι εγώ είχα μιλήσει μαζί τους και τους έλεγα να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή μου, κι εγώ ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα στο Μεξικό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω γιατί να το έχουν κάνει αυτό, αφού είχαν πουλήσει το 50% στην Τσίβας, δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω"

Εκρεμμούσης της οριστικής απόφασης του CAS για το επαγγελματικό μέλλον του Άλαν Πουλίδο, ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όσον αφορά στην επιθετική ενίσχυση των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ