ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πειράγματα σε Πίντερ στον Λεβαδειακό

Πειράγματα σε Πίντερ στον Λεβαδειακό
Πίντερ, Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Ο Άνταμ Πίντερ λίγο έλειψε να ''πληγώσει'' την Εθνική μας ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία. Οι Έλληνες συμπαίκτες του στον Λεβαδειακό δεν τον άφησαν στο... απυρόβλητο. Παραμένει εκτός ο Βούκσεβιτς.

Στο 87' του αγώνα της Εθνικής Ουγγαρίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο νεοεισελθών Άνταμ Πίντερ επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Ορέστη Καρνέζη σε πολύ δύσκολη απόκρουση, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Ο Ούγγρος μεσοαμυντικός επέστρεψε στη χώρα μας και στις υποχρεώσεις του στον Λεβαδειακό, όπου οι Έλληνες συμπαίκτες του τον... περιποιήθηκαν. Τα πειράγματα στον 27χρονο παίκτη για τον λόγο ότι πήγε να μας κάνει τη ''ζημιά'' έδιναν και έπαιρναν.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των Βοιωτών συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις, μια και την προσεχή αγωνιστική της Superleague, την 30ή, υπάρχει ρεπό λόγω του αγώνα με τον ΟΦΗ που έχει αποχωρήσει. Τραυματίας παραμένει ο Βούκσεβιτς, που ακολουθεί θεραπεία. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (4/4) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Λαμία, που θα γίνει στη Λιβαδειά, στις 17.00.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ