ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παρελθόν ο Μανό

Παρελθόν ο Μανό

Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό του Λεβαδειακού ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός Μανό. Κατατέθηκε ο φάκελος αδειοδότησης τι αναφέρουν στην ΠΑΕ

Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό του Λεβαδειακού, ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός Μανό. Ο παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς πρωταθλήματος (εννέα λεπτά) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Σ τα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο Lopes Mendes (Mano) και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον Πορτογάλο αμυντικό καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του".

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη 22 Μαΐου εξετάζεται από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ ο φάκελος του Λεβαδειακού προκειμένου η ομάδα της Βοιωτίας να πάρει άδεια συμμετοχής για την περίοδο 2012-2013.

Μέλος της Διοίκησης της ομάδας, σχετικά με το θέμα, δήλωσε: " Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας είναι υπερπλήρης και η ομάδα για μια ακόμη χρονιά κατατάσσεται στις υγιέστερες ομάδες του Πρωταθλήματος".

Επίσης, οι ίδιοι κύκλοι της διοίκησης για τα μεταγραφικά τόνιζαν πως: " Ο Λεβαδειακός σε όλη την ιστορία του, κάθε φορά που τελείωνε μια αγωνιστική περίοδος, κρατούσε στη δύναμη της ομάδας, οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ήθελε. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ