ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Σημαντική νίκη και για τη ψυχολογία μας"

Παράσχος: "Σημαντική νίκη και για τη ψυχολογία μας"
Παράσχος, απογοήτευση INTIME SPORTS

Ως νίκη με διπλή σημασία χαρακτήρισε αυτή επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Παράσχος σημειώνοντας πως πέρα από τους τρεις βαθμούς θα βοηθήσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας

Ως νίκη με διπλή σημασία χαρακτήρισε αυτή επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Παράσχος σημειώνοντας πως πέρα από τους τρεις βαθμούς θα βοηθήσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός από την Καστοριά δεν έκρυψε πως με την αλλαγή του Μελισσά θέλησε να διασφαλίσει το "Χ" αλλά τελικά η χρυσή όπως αποδείχτηκε αλλαγή του ήταν αυτή που του έδωσε τη νίκη.

" Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν. Εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία. Δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μας έκανε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος θα ρίσκαρε και θα βρίσκαμε χώρους. Από εδώ και πέρα παίζουμε και πάλι Τετάρτη-Κυριακή και θα χρειαστεί να έχουμε ένα πολύ καλό ροτέισον για να πάρουμε τα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας και να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της άμυνας".

Είδαμε ότι βάλατε τον Μελισσά για να γίνει πιο αμυντική η ομάδα και τελικά με αυτόν πήρατε τη νίκη. Χρειάζεται και η τύχη στο ποδόσφαιρο; " Σίγουρα. Θέλαμε μόνο να εξασφαλίσουμε το μηδέν. Και σε κόρνερ και στημένα που θα γινόταν να προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αλλά επειδή μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα ο Βύντρα από τα δεξιά προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ