ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Ήθελα να επιστρέψω"

Napoli's Jesus Alberto Datolo, left, and Lecce's Dimitris Papadopoulos, in action during the Italian Serie A soccer match between Lecce and Napoli in Lecce, southern Italy, Sunday, May 10, 2009. (AP Photo/Ivan Tortorella)
Napoli's Jesus Alberto Datolo, left, and Lecce's Dimitris Papadopoulos, in action during the Italian Serie A soccer match between Lecce and Napoli in Lecce, southern Italy, Sunday, May 10, 2009. (AP Photo/Ivan Tortorella) AP

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία πως η νέα του ομάδα, ο Λεβαδειακός θα κερδίσει τη "μάχη" της παραμονής.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη βασική 11άδα του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο διεθνής επιθετικός υποστήριξε πως έκανε την καλύτερη επιλογή, παρά το γεγονός πως για τον δανεισμό του ενδιαφέρθηκαν και ομάδες της Αθήνας.

" Ξέρω ότι με ήθελαν 2-3 ομάδες της Αθήνας, αλλά η προσέγγιση του Λεβαδειακού ήταν η πιο σωστή. Διακαής μου πόθος ήταν να επιστρέψω στην Ελλάδα", υποστήριξε ο Παπαδόπουλος που ανήκει στο δυναμικό της Θέλτα Βίγκο.

Αναφερόμενος στον Λεβαδειακό ο Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στη "Real News" πως " τη νέα μου ομάδα την έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως ότι με το δυναμικό που διαθέτει είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε το στόχο μας και να δώσουμε χαρά και ικανοποίηση στους οπαδούς μας".

Μετά από τέσσερα χρόνια μακριά από την Ελλάδα ο Παπαδόπουλος ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα: " Με ενδιαφέρει το τώρα, για το μετά έχουμε καιρό. Νιώθω καλά και δυνατός και μέλημά μου αποκλειστικό είναι το καλύτερο δυνατό για τη ομάδα που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Μ΄ αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις, δεν δείλιασα ποτέ. Να σωθεί πρώτα ο Λεβαδειακός και βλέπουμε μετά".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ