ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές"

Παντελίδης: "Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές"
INTIME SPORTS

Για την μάχη στα χαμηλά πατώματα της Super League και την περίπτωση να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό μίλησε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94,6" για:

-την προσπάθεια του Λεβαδειακού να παραμείνει στην κατηγορία: "Οι 39 βαθμοί είναι αρκετοί για τη σωτηρία. Για αυτό έχω δώσει δύο μέρες ρεπό στους παίκτες μου. Στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Μην ξεχνάτε ότι τρεις από τους τέσσερις παίκτες στην άμυνα ήρθαν τον Ιανουάριο.

Μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εντός έδρας η εικόνα είναι διαφορετική. Υπάρχει επιθετικότητα και σκοράρουμε εύκολα. Και οι τρεις προπονητές που πέρασαν δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά είναι η νοοτροπία της ομάδας".

-τις ομάδες που κινδυνεύουν: "Με βάση την αγωνιστική εικόνα, δικαίως ο Άρης υποβιβάζεται. Η Βέροια παίζει με πάθος και νομίζω ότι θα σωθεί. Στα τελευταία παιχνίδια κάνει πολλές τελικές φάσεις. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, δεν μου αρέσει αυτό που παίζει, αλλά τους βγάζω το καπέλο για το πάθος που δείχνουν".

-το μέλλον του στον πάγκο του Λεβαδειακού: "Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη τίποτα. Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές. Κάποια στιγμή θα κάνουμε μια κουβέντα. Λήγουν πολλά συμβόλαια και αυτό δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις και στους παίκτες που θα φύγουν, αλλά και σε αυτούς που θα έρθουν".

-τη βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού και την περίπτωση μη αδειοδότησης άλλων ομάδων: "Δεν έχω προλάβει να το σκεφτώ. Μέχρι χθες δεν ξέραμε αν θα μείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να δω και τα επόμενα παιχνίδια. Από Τετάρτη θα δούμε".

-την προηγούμενη ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Έχω διαγράψει από τη μνήμη ότι έφυγα από τα Γιάννινα και πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει. Έχει καλή ομάδα και ανθρώπους που τον στηρίζουν".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ