ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Είχαμε μια πολύ άσχημη βραδιά"

Παντελίδης: "Είχαμε μια πολύ άσχημη βραδιά"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε ότι τίποτα από όσα έκαναν οι παίκτες του δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό ήρθε η βαριά ήττα.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την συντριβή και παράλληλα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει πως τίποτα απ' όσα έκαναν οι πράσινοι δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος τεχνικός υπεραμύνθηκε του ροτέισον που έκανε με τις πολλές αλλαγές και σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε πάρα πολλά λάθη.

Αρχικά είπε:

"Ήταν δεδομένο το ρετέϊσιον. Αρκετά παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα και βάλαμε πάικτες που θα έχουν πάρει παιχνίδια και περιμέναμε περισσότερα από αυτούς. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα".

Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα που παρουσιάσαμε και δεν μπορεί να αναλυθεί αυτή τη στιγμή αλλά θέλει πολύ χρόνο για να γίνει αυτό".

Ο Παντελίδης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Είχαμε πολύ άσχημη βραδιά. Τίποτα δεν μας πήγε καλά. Ούτε ένα λεπτό δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ζητάμε συγγνώμη και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε αφού έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή"

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ