ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Σουμπίνιο - Λεβαδειακό

Όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Σουμπίνιο - Λεβαδειακό
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα επαφή με τον Σουμπίνιο είχαν προ ημερών οι επιτελείς του Λεβαδειακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα φτάσουν προσεχώς σε οριστική συμφωνία.

Στις 23 Μαρτίου είχατε ενημερωθεί στο Sport24.gr ότι ο Λεβαδειακός έκανε πρόταση στον Σουμπίνιο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι Βοιωτοί είχαν προ ημερών κουβέντα με τον 30χρονο Βραζιλιάνο και όλα δείχνουν ότι θα συνεργαστούν ξανά.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα και εκτός απροόπτου ο "Σούμπι" θα υπογράψει στους "πράσινους", τη φανέλα των οποίων είχε ξαναφορέσει το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-2012 (20 συμμετοχές, 9 γκολ). Το περασμένο εξάμηνο ο Σουμπίνιο κατέγραψε 10 συμμετοχές με τον Ατρόμητο.

Είναι μάλιστα επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στον Λεβαδειακό. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο που του έχει προταθεί έχει διάρκεια ενός έτους. Το θέμα του προπονητή θα "κλείσει" μέσα στις επόμενες μέρες, με την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον 44χρονο Γιάννη Χριστόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Νικάκης γενικός διευθυντής στον Λεβαδειακό
Καταλήγει σε Χριστόπουλο ο Λεβαδειακός

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ