ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πρόταση στον Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός

Πρόταση στον Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός
Σουμπίνιο, Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το συμβόλαιο του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο και ο Λεβαδειακός ήδη κινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, για να τον αποκτήσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε εύκολα στη Super League, έκανε καλό πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση του Άκη Μάντζιου και οι άνθρωποί του έχουν ξεκινήσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, είναι ο Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου αρέσει στους Βοιωτούς, οι οποίοι μάλιστα κατέθεσαν πρόταση στον 30χρονο Λατινοαμερικανό, δίχως αυτός να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Το συμβόλαιό του στην ομάδα του Περιστερίου εκπνέει το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, και μένει να φανεί εάν θα τού γίνει πρόταση για ανανέωση.

Σημειώνεται ότι στο συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες δεν υπάρχει καμία οψιόν ανανέωσης. Υπέγραψε απλά για έξι μήνες, μετά την αποχώρησή του από την Καραμπάχ. Στο εφετινό πρωτάθλημα ο "Σούμπι" έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια, τα έξι εκ των οποίων για τη Super League και το ένα για το Κύπελλο.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ