ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Νίκη Λεβαδειακού με γκολ και επανεμφάνιση Τόνι Σίλβα

Νίκη Λεβαδειακού με γκολ και επανεμφάνιση Τόνι Σίλβα

Ο Τόνι Σίλβα, του οποίου το μέλλον στο Λεβαδειακό είναι αβέβαιο, αγωνίστηκε ξανά με τους "πράσινους" και πέτυχε το νικητήριο γκολ στη φιλική αναμέτρηση με τη Θήβα.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 τη Θήβα στο φιλικό ντέρμπι της Βοιωτίας με τον Τόνι Σίλβα να επανεμφανίζεται για τους "πράσινους" της Λιβαδειάς και μάλιστα να πετυχαίνει και το νικητήριο γκολ.

Στο 23ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού, Κώστας Μανωλάς, ανετράπη από τον Καραλή και ο Σουμπίνιο, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε για να ανοίξει το σκορ.

Η Θήβα ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου στο 76ο λεπτό, αλλά ο Αφρικανός εξτρέμ των "πρασίνων" με πλασέ έπειτα από ασίστ του Σουμπίνιο έδωσε τη φιλική νίκη στο Λεβαδειακό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Καλτσάς, Σουμπίνιο, Ομπιόρα, Μανωλάς, Αντιλέχου (Μεντί), Χατζηλάμπρος, Ζοάο Φάβαρο, Μπελγκαζαουνί (Καψάσκης), Τόνι Σίλβα, Καθάριος.

ΘΗΒΑ: Μόνος, Αργυρίου, Καραλής, Ζυγογιάννης, Τσακιράκης, Κοτώρος, Σελμανάϊ, Μαυρόπουλος, Κάρλος, Βεζιρτζόγλου, Σούκα. Έπαιξαν στο β’ και οι: Παναούλης, Πλατέλας, Κρίτσας, Γιάλος και Τόλης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ