ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Μουλόπουλο, Καραμπουέ κόντρα στην Βέροια ο Λεβαδειακός

Με Μουλόπουλο, Καραμπουέ κόντρα στην Βέροια ο Λεβαδειακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μουλόπουλος, Καραμπουέ γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και υπολογίζονται από τον Γιάννη Χριστόπουλο για το ματς με την Βέροια. Εν αναμονή των διεθνών ο Έλληνας προπονητής.

Ο Λεβαδειακός δίνει ένα κρισιμότατο ματς το Σάββατο υποδεχόμενος την Βέροια και η προετοιμασία των Βοιωτών γίνεται με αρκετά προβλήματα για τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής περιμένει να επιστρέψουν οι έξι διεθνείς οι οποίοι είναι οι Ναμάσκο, Σίλβα, Ζεζίνιο, Λάτσι, Γιουσούφ και Καραχάλιος.

Φυσικά δεν περιμένει μόνο την ενσωμάτωση τους στις προπονήσεις αλλά να δει και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή.

Το μόνο ευχάριστο για τον Χριστόπουλο είναι πως μπορεί να υπολογίζει στους Μουλόπουλο και Καραμπουέ που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και είναι στην διάθεση του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Βέροια.

Αυτός που παραμένει αμφίβολος είναι ο Νιάς ο οποίος είχε υποστεί θλάση και συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να παίξει κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Γενική είσοδο στο ματς με την Βέροια

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η ομάδας της Βοιωτίας έκανε γνωστό πως στο ματς του Σαββάτου θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ προκειμένου να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει τους πράσινους ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Ξεκίνησε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Βέροια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/4/2017 στις 17:15, στο Δημοτικό στάδιο. Η γενική είσοδος για τιςΘύρες 1&3έχει οριστεί στα5€! Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις Θύρες 3&6 θα εισέρχονται από τη Θύρα 1".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ