ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κώτσιος: "Θα τα καταφέρουμε"

Κώτσιος: "Θα τα καταφέρουμε"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μίλησε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος.

Ο Λεβαδειακός πήρε το τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο και μαζί μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο πολύπειρος αμυντικός των Βοιωτών, Ηλίας Κώτσιος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

"Σίγουρα ήταν μια δύσκολη νίκη, με πολύ άγχος. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει στόχο να μπει στην πεντάδα. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, επειδή ακόμη και μια ισοπαλία ίσως να μας καταδίκαζε. Δείξαμε από το πρώτο ημίχρονο ότι θέλαμε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ. Μας κυρίευσε το άγχος.

Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτή η νίκη σίγουρα μας δίνει μεγάλη ώθηση, αλλά δεν σημαίνει και κάτι. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και όπως βλέπω και από τις άλλες ομάδες, οι 40 βαθμοί δεν πάνε για την σωτηρία.

Αυτό συμβαίνει επειδή αποχώρησαν δύο ομάδες από το πρωτάθλημα και ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας. Με αυτό ζούμε τόσα χρόνια. Θα παλέψουμε και πιστεύω ότι στα τελευταία παιχνίδια θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να σωθούμε".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ