ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κουράστηκε ο Παράσχος

Κουράστηκε ο Παράσχος
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο έδειξε δυσαρεστημένος και κουρασμένος από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος

Κουρασμένος και δυσαρεστημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος παρά την μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού επί του Πανιωνίου με 3-0.

Ο λόγος ήταν τα διάφορα δημοσιεύματα που τον έφερναν στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Βοιωτίας σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

" Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Ευτυχίσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Δεν είναι τυχαίο που στο 17' το σκορ ήταν 3-0. Ξεκινήσαμε επιθετικά και αυτά τα παιδιά δικαιώθηκαν. Είναι βάλσαμο και μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Μπορεί να έχει διάρκεια αυτή η ομάδα και να παίξει και όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είναι νεανική ομάδα και ποντάραμε ότι σε ένα γρήγορο γκολ πολύ εύκολα θα έχανε την ταυτότητά του. Δεν είναι άσχημη ομάδα και έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Πρέπει να έχουν υπομονή", είπε αρχικά ο Παράσχος και πρόσθεσε:

" Εσείς οι δημοσιογράφοι ειδικά ασχολείστε με το πότε θα φύγει ένας προπονητής. Πρώτη φορά μου λένε ότι μπορεί να έφευγα. Δηλαδή κάναμε δύο δύσκολα παιχνίδια, μια ισοπαλία στην έδρα μας και στο 4ο παιχνίδι να απολύεται ο προπονητής;

Τι νοοτροπία είναι αυτή και πως συντηρείτε αυτά τα δημοσιεύματα; Κάναμε μια περσινή πολύ καλή χρονιά και μέσα σε 4 αγώνες θα τα διαλύσουμε όλα και θα φύγουμε; Δεν είναι εύκολο. Καλά κάνω και δε βγαίνω στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο γιατί με έχουν κουράσει οι δημοσιογράφοι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ