ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κόρμπος: "Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του ΠΑΟ"

Κόρμπος: "Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον του Παναθηναϊκού βοήθησε τον Λεβαδειακό στον ψυχολογικό τομέα, όπως παραδέχεται ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", ο Παναγιώτης Κόρμπος, μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Λεβαδειακός κάνει λιγότερες ευκαιρίες και πετυχαίνει περισσότερα γκολ.

Επίσης, τόνισε ότι ο Λεβαδειακός χρειάζεται 30 βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία και χαρακτήρισε δύσκολα τα παιχνίδια αυτά που έρχονται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιατί έρχονται τώρα τα αποτελέσματα: " Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του ΠΑΟ. Και στα προηγούμενα παιχνίδια ακόμη και σε αυτά που χάσαμε είχαμε αγωνιστεί καλά αλλά δεν είχαμε το γκολ. Τώρα κάνουμε λιγότερες φάσεις και σκοράρουμε. Δεν άλλαξε κάτι στη φιλοσοφία της ομάδας. Πλέον δεν έχουμε νεκρά διαστήματα, είμαστε συγκεντρωμένοι περισσότερο. Η ομάδα έχει παίκτες. Δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση".

Για το νέο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: " Είναι δύσκολο και τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα ματς, 90 λεπτά, θα κάνουμε ό,τι θα πει ο προπονητής και θα δούμε".

Για την παραμονή: " Εάν συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 30 βαθμούς ίσως να μείνουμε".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Έχουμε παιχνίδια δύσκολα για τη συνέχεια. Έχουμε παίξει με τις μεγάλες ομάδες, και πλέον έχουμε τα άλλα. Αυτά όμως ίσως να είναι και πιο δύσκολα παιχνίδια".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ