ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κοιλιάρας: "Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα"

Κοιλιάρας: "Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα"
Κοιλιάρας INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στο Sport24.gr για την καλή εμφάνιση με την Ξάνθη και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (video)

Ο Λεβαδειακός σε αντίθεση με την Δόξα Δράμας δείχνει πως έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής στην Superleague, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και "τσιμπάει" βαθμούς.

Τελευταία καλή παρουσία ήταν στα Πηγάδια με την Ξάνθη, η οποία προερχόταν από ένα σερί τεσσάρων νικών χωρίς να δεχθεί γκολ και με επτά τέρματα στο ενεργητικό της.

Οι Βοιωτοί παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση και το γεγονός πως προηγήθηκαν στο σκορ έφυγαν τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίες.

Το Sport24.gr μίλησε με τον δημιουργό του τέρματος του Λεβαδειακού, Δημήτρη Κοιλιάρα, ο οποίος μας είπε για τη γεύση που του άφησε το παιχνίδι.

"Αν πριν το παιχνίδι μας έλεγαν ότι θα φεύγαμε με τον βαθμό μας ήμασταν ικανοποιημένοι, καθώς παίζαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με μία ομάδα που είναι σε μεγάλη φόρμα.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι όμως και με το γκολ που πετύχαμε προς το τέλος μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα".

Είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση σας;

"Η αλήθεια είναι πως κάναμε καλή εμφάνιση αλλά όπως και με την ΑΕΚ έτσι και σήμερα αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Δεν το βάζουμε κάτω όμως και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα ματς για να πάρουμε βαθμούς".

"Θα τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό, Εργοτέλη"

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Ολυμπιακό (14/12) και τον Εργοτέλη (18/12). Εμείς ρωτήσαμε τον 25αχρονο άσο αν θα διαλέξουν παιχνίδι, με δεδομένο πως το Κυριακή - Τετάρτη είναι κουραστικό.

"Έχουμε δείξει πως και στα δύσκολα παιχνίδια παίζουμε καλά. Θα τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό και Εργοτέλη για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Και για τους αγώνες Κυριακή - Τετάρτη, είπε: "Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και με δεδομένη την προετοιμασία που δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, λόγω τις καθυστέρησης να μπούμε στο πρωτάθλημα, μας δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα.

Όμως ο Λεβαδειακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν άξια τις όποιες απουσίες. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα έξυπνο ροτέισον".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ