STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Λεβαδειακός 1-1

Ξάνθη - Λεβαδειακός 1-1
Μπέρτος INTIME SPORTS

Ξάνθη και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις (videos).

Σε ένα παιχνίδι όπου η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να δούμε θέαμα, Ξάνθη και (περισσότερο ο) Λεβαδειακός μας διέψευσαν και παρακολουθήσαμε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, όμως ένα λάθος στην άμυνα στοίχισε τους τρεις βαθμούς.

Στο ξεκίνημα η Ξάνθη μπήκε δυνατά και έχασε 1-2 ευκαιρίες, όμως στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβηκε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τον Λεβαδειακό όμως να ανοίγει το σκορ στο 74' με τον Βασιλείου, όμως η Ξάνθη ισοφάρισε στο 82' με τον Μαρσκόφσκι σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για οφσάιντ.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη Arena

Καιρός: Πιθανές βροχές

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου)

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης (Ντραμπιόν 70'), Μάνταλος (Μαρσελίνιο 53'), Βλαχοδήμος, Πόι (Σουάνης 63'), Μαρκόφσκι.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (Μαχιαράς 94'), Κόρμπος, Βασιλείου, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (Ζουρούδης 39'), Κοιλιάρας (Σάντες 77').

Σκόρερ: Μαρκόφσκι (σουτ 82') - Βασιλείου (σουτ 74')

Κάρτες: Κόρμπος (κίτρινη 29'), Κοιλιάρας (κίτρινη 32'), Βασιλακάκης (κίτρινη 34'), Τόμας (κίτρινη 62'), Μελισσάς (κίτρινη 63'), Κυριακίδης (κίτρινη 85'), Φαβάλι (κίτρινη 95')

Τρελός ρυθμός

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό. Ο Κουτσόπουλος έκανε την πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Κοιλιάρας μόνος με τον Βιβιανί πλάσαρε αδύναμα.

Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Πόι, ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως ο Κυριακίδης σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ στη γωνία του.

Στο 20ο λεπτό η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε για ακόμα μία φορά στο γκολ, όταν ο Μουλόπουλος ανέβηκε από τα δεξιά κι έκανε τη σέντρα με τον Βασιλείου μόνο του να κάνει το σουτ και τον Βιβιανί να διώχνει δύσκολα.

Παραλίγο... γκολ

Η Ξάνθη πέτυχε γκολ στο 30ο λεπτό με τον Μάρκο Μαρκόφσι, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε καθώς ο παίκτης των Ακριτών είχε κάνει πρώτα επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ζησόπουλο να κάνει δυνατό σουτ από πολύ μακριά και τον Βιβιανί να διώχνει εντυπωσιακά μακριά. Γενικά στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.

Πιέζει η Ξάνθη, αλλά...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ξάνθη να πιέζει την εστία του Λεβαδειακού και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Βλαχοδήμος με σουτ απείλησε τον Κυριακίδη στο 57', όμως ο Έλληνας πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πόι έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Μαρκόφσκι μόνος μέσα στη μικρή περιοχή έκανε κακό σουτ, με αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να διώξει ξανά σε κόρνερ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Σουάνη να χάνει τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα βγήκε άουτ μετά από δυνατό σουτ που έκανε.

Αλλαγή σκηνικού και γκολ

Ο Λεβαδειακός λίγο μετά το 50' άρχισε να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης και έκλεισε την Ξάνθη στα καρέ της. Έτσι το γκολ ήταν θέμα χρόνο και μπήκε τελικά με τον Βασιλείου. Ο Κοιλιάρας ξεπέρασε δυο παίκτες και του πέταξε μία ωραία μπαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον νεαρό φορ να σκοράρει με ωραίο πλασέ στο 74ο λεπτό.

Η ομάδα της Ξάνθης απάντησε στο 82ο λεπτό με τον Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος με κοντινή προβολή ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Ο Μαρσελίνιο μπήκε μέσα τη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και γύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Μαρκόφσκι που δεν έχασε την ευκαιρία για ένα γκολ.

Το πρόσωπο του αγώνα

Βασιλείου και Μουλόπουλος έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι και δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στον Εντιμάρ που δεν προωθήθηκε. Ο Βασιλείου μάλιστα πέτυχε το 3ο του γκολ σε 5 ματς στο πρωτάθλημα!

Η συνέντευξη Τύπου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για κακό παιχνίδι, από το οποίο οι παίκτες του θα μάθουν πολλά. Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για "Γολγοθά" που ακολουθεί και θα πρέπει η ομάδα του να είναι έτοιμη.

Τα στατιστικά του αγώνα

1

Γκολ

1

1

Ασίστ

1

14

Τελικές προσπάθειες

11

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

6

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

7

3

Κεφαλιές

0

4

Αποκρούσεις

4

17

Επεμβάσεις

15

36

Κλεψίματα

46

11

Φάουλ

20

0

Οφσάιντ

1

9

Κόρνερ

4

60

Λάθη

47

10/26

Γεμίσματα

1/17

Το φιλμ του αγώνα

3' Μόνος του ο Κοιλιάρας θα πλασάρει πάνω στον Βιβιανί

6' Ο Πόι έκανε δυνατό σουτ, ο Κυριακίδης δύσκολα σε κόρνερ

20' Σουτ του Βασιλείου μέσα από τη μεγάλη, ο Βιβιανί έδιωξε

30' Ακυρωθέν γκολ για την Ξάνθη με τον Μαρκόφσκι

44' Σουτ του Ζησόπουλο, έδιωξε ο Βιβιανί

57' Σουτ από μακρυά ο Βλαδοχήμος, με δυσκολία καθάρισε ο Κυριακίδης

60' Μόνος ο Μαρκόφσκι θα κάνει το πλασέ, ο Κυριακίδης σε κόρνερ

74' ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό με τον Βασιλείου

82' ΓΚΟΛ η Ξάνθη με τον Μαρκόφσκι και 1-1

93' Τεράστια ευκαιρία με τον Σουάνη που δεν θα μπορέσει να κάνει το 2-1

95' Λήξη αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ