ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καραγεωργίου: "Η διαφορά ήταν στον αέρα"

Καραγεωργίου: "Η διαφορά ήταν στον αέρα"
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου με τους φιλοξενούμενους να πληρώνουν την αδράνεια στους στις στημένες φάσεις.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις ευκαιρίες που δημιούργησε από τις στημένες φάσεις στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Κρήτη.

Ο τεχνικός των Βοιωτών αναφέρθηκε και στην ικανότητα του Παπάζογλου στο ψηλό παιχνίδι, σε αντίθεση με τους δικούς του ποδοσφαιριστές:

"Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες, το κέρδισε η μια. Έχω την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως οι δυνατότητες ενός παίκτη του ΟΦΗ στο ψηλό παιχνίδι μας κέρδισε.

Σταθήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κοιτάμε παραπέρα και προχωράμε γιατί έρχεται άλλο παιχνίδι την Κυριακή. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ όμως δεν τα καταφέραμε σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έκανε γκολ και κέρδισε.

Αν δούμε την ροή του παιχνιδιού θα δούμε πως δεν είχαμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στον αέρα και εκεί ήταν και η διαφορά. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το έχουμε πληρώσει και άλλες φορές".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ