ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καραγεωργίου: "Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς"

Καραγεωργίου: "Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως η νίκη επί του Πανιωνίου ήταν πολύ σημαντική για τον Λεβαδειακό, ενώ δεν έκρυψε πως οι Βοιωτοί χρειάζονται ακόμα δουλειά.

Δεν ενθουσίασε αλλά πέτυχε τον στόχο του. Ο λόγος για τον Λεβαδειακό, ο οποίος νίκησε τον Πανιώνιο με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, παραδέχτηκε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση, αλλά υπογράμμισε πως το τρίποντο ήταν πάρα πολύ σημαντικό.

"Πήραμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους είχαμε πολύ ανάγκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος δεν είχε άγχος καθόλου. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Σταθήκαμε καλά μέσα από όλες τις δυσκολίες που έχουμε περάσει όλοι. Είχαμε κενά διαστήματα, ευτυχώς δεν δεχτήκαμε γκολ", δήλωσε αρχικά ο Καραγεωργίου και συμπλήρωσε:

"Δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Δεν μπορεί οι πέντε ποδοσφαιριστές να επιτίθενται και οι πέντε να αμύνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη. Είναι και θέμα νοοτροπίας των παικτών, θέμα δουλειάς και θέμα προσωπικότητας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα, δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές μαζί".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ