ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η αποστολή για τις Σέρρες

Η αποστολή για τις Σέρρες
Παντελίδης INTIME SPORTS

Με νέα πρόσωπα θα ταξιδέψει στις Σέρρες η ομάδα του Λεβαδειακού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εθνικό Σερρών.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στην ομάδα του Λεβαδειακού καθώς την Τετάρτη κιόλας οι Βοιωτοί έχουν παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών εκτός έδρας. Για αυτό το λόγο ο Σάββας Παντελίδης προπόνησε κανονικά τους παίκτες του την Δευτέρα και μάλιστα εν συνεχεία έκανε γνωστή την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί.

Σε αυτή υπάρχουν κάποιες αλλαγές καθώς θα δοθεί χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που έως τώρα δεν έχουν παίξει αρκετά στο πρωτάθλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο δημοτικό στάδιο διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Όσοι από αυτούς αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη για περισσότερα από 45’ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της ο κ. Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αύριο νωρίς το πρωί θα αναχωρήσει για τις Σέρρες, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 3αγωνιστικής, του 4ομίλου του Κυπέλλου.Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Tomas, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Vukčević, Μαχαίρας, R. Gómez, Αποστολόπουλος, Kone, Zito, Milosavljev, Παππάς, Γιακουμάκης και Sotelo".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ