ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φεύγει από το Καρπενήσι ο Λεβαδειακός

Φεύγει από το Καρπενήσι ο Λεβαδειακός
INTIME SPORTS

Αναταραχή έχει φέρει η απόφαση της Super League για αθώωση της Κέρκυρας με τους ανθρώπους του Λεβαδειάκου να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη βάση τους αφήνοντας το Καρπενήσι νωρίτερα του αναμενόμενου.

Αναταραχή προκάλεσε στις τάξεις των ανθρώπων του Λεβαδειακού η απόφαση της Super League την Τρίτη για αθώωση της Κέρκυρας και παραμονή των "Φαιάκων" στην μεγάλη κατηγορία. Οι Βοιωτοί περίμεναν ότι η ομάδα του Ιονίου θα υποβιβαζόταν και θα έπαιρναν αυτή την θέση τους στην Super League. Αυτό δεν έγινε όμως και όπως είναι λογικό έφερε τα πάνω κάτω στο στρατόπεδο των πράσινων και επιπλέον ανησυχία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα προκάλεσε και αλλαγή στο πρόγραμμα προετοιμασίας του συλλόγου καθώς όπως έγινε γνωστό η ομάδα του Λεβαδειακού αναμένεται να επιστρέψει από το Καρπενήσι την Πέμπτη ή την Παρασκευή (31/7) το πρωί και για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και το φιλικό με τον Ηρακλή.

Οι ιθύνοντες μάλιστα της ομάδας του "Γηραιού" έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση για την αναβολή του φιλικού για να ενημερώσουν τον κόσμο τους. Σε αυτή αναφέρουν:

"Αλλαγή πλάνων στην ομάδα μας, όσον αφορά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων στο Καρπενήσι, μετά την ξαφνική ματαίωση του αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η προπόνηση, οι υπεύθυνοι της ομάδας της Βοιωτίας ενημέρωσαν το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ότι λόγω κωλύματος, δεν θα μπορέσουν τελικά να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες, είχαν συμφωνήσει να αγωνιστούν την Παρασκευή, στις 6:30 το απόγευμα. Μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, θα αποφασίσει για το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας παραμονής της ομάδας μας στο Καρπενήσι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ