ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μανό ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Μανό ο Λεβαδειακός

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Πορτογάλος αμυντικός Μανό. Τα νέα της προπόνησης της Δευτέρας (13/2).

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Πορτογάλου δεξιού μπακ Λουίς Μιγκέλ Λόπες Μέντες (Μανό). Ο 25χρονος παίκτης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Segunda Division με την φανέλα της β' ομάδας της Βιγιαρεάλ. Στο παρελθόν υπήρξε διεθνής στις ομάδες Κ-19 και Κ-20 της εθνικής Πορτογαλίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Lopes Mendes Luis Miguel (Mano). Ο γεννημένος στις 9/4/1987 πορτογάλος αμυντικός θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με το No 12, ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Villarreal B."

Μάλιστα ο Μανό έκανε σήμερα (13/2) την πρώτη προπόνηση με τους ''πράσινους'' η οποία διεξήχθη το πρωί στο το δημοτικό στάδιο. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν για περισσότερα από 45 στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ρυθμούς προπόνησης μπήκε και ο Μαχαίρας, σε αντίθεση με τον Κοτίτσα, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (15/2) με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ