STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρ. 0-1

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρ. 0-1
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Λεβαδειακό (1-0) τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη των Βοιωτών στην Τρίπολη. Χρυσός σκόρερ ο Μπαρτολίνι στο 85'. Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Εκδίκηση για την ήττα πριν τέσσερις μέρες στην Τρίπολη πήραν οι παίκτες του Αστέρα μέσα στη Λιβαδειά επικρατώντας της τοπική ομάδας με το ίδιο σκορ (1-0). Μάλιστα ήταν και πιο ...γλυκιά καθώς ήρθε προς το τέλος του αγώνα (στο 85' με τον Μπαρτολίνι) και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Το τέρμα μάλιστα του Αργεντινού ήταν το πρώτο που πέτυχε ποτέ στην έδρα του Λεβαδειακού ο Αστέρας, ο οποίος μετρούσε 1 ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 0-2 στις προηγούμενες αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο στο πλαίσιο της Α' Εθνικής.

Αυτή ήταν και η δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρα για την ομάδα του Τσιώλη (μετά το 1-0 στο Περιστέρι), με την βαθμολογική συγκομιδή πλέον να ανέρχεται σε 28 βαθμούς (9ος).

Στην αντίπερα όχθη ο Μελισσάς δεν έφερε ...γούρι. Το περασμένο Σάββατο είχε μπει στο 80' και έκανε το 1-0 στο 83' απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά μπήκε στο 82' και πάλι μετά από τρία λεπτά (85') μπήκε γκολ. Και ξανά από κόρνερ! Αλλά στην εστία του... Με την ήττα αυτή το συγκρότημα του Παράσχου παρέμεινε 14ο με 16 βαθμούς.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η Ταυτότητα

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κούλα (Μακεδονίας)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (68' Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τόμας (82' Μελισσάς), Βασιλείου, Πόποβιτς (46' Κοιλιάρας).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (94' Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (58' Σολάκης), Μπρέσκα (69' Μάρτινς).

Σκόρερ: 85' Μπαρτολίνι

Κίτρινες: 41' Φαβάλι, 60' Λισγάρας, 69' Ζησόπουλος / 31' Μπαρτολίνι, 31' Χακόμπο

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρ. 0-1
INTIME SPORTS

Ανασκόπηση

Μέτριο πρώτο 45λεπτο

Το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά βρήκε αρχικά τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Μετά το πρώτο τέταρτο αντιστράφηκαν οι ρόλοι, για να έρθει η ισορροπία στην αναμέτρηση μετά το μισάωρο. Χαρακτηριστικό όμως όλου του πρώτου μέρους ήταν η απουσία ευκαιριών.

Οι γηπεδούχοι είχαν 4 τελικές (όλες εύστοχες), ωστόσο μόνο η κεφαλιά του Ζησόπουλου στο 15΄ανησύχησε τον Χακόμπο. Από τη μεριά τους οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν μόλις 2 τελικές και καμία στο στόχο. Κακό θέαμα λοιπόν, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδας στη μεσαία γραμμή σε ένα "σκληρό" αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής που έπεφτε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη.

Ανέβηκε ο Λεβαδειακός, τον σταμάτησε ο Πιπίνης

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και έγινε πιο ...πράσινο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφταναν πιο εύκολα στην εστία του Χακόμπο.

Ωστόσο ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ στην μοναδική φορά που άγγιξαν το γκολ τους σταμάτησε ο Πιπίνης ο οποίος με τρομερή προσπάθεια έσωσε την μπάλα στη γραμμή στο πλασέ του Σουμπίνιο στο 79'.

Ο Μελισσάς δεν έφερε ξανά γούρι

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αστέρας ουσιαστικά απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Κυριακίδη να σταματά σε τετ-α-τετ τον Ράγιο (80'). Ακολούθησε η αλλαγή του Μελισσά (82') και το μοναδικό γκολ του αγώνα, ακριβώς τρία λεπτά μετά την είσοδό του, όπως με τον Παναθηναϊκό. Και πάλι με κόρνερ!

Αυτή τη φορά όμως για τον φιλοξενούμενο και συγκεκριμένα από τον προωθημένο Μπαρτολίνι που την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στους Αρκάδες.

MVP

Ο Μπαρτολίνι ήταν υποψήφιος για MVP μέχρι το 85' για την πολύ καλή του αμυντική παρουσία. Ακριβώς σε εκείνο το λεπτό κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.


Αδύναμος κρίκος

Η αστοχία στην τελική προσπάθεια των παικτών του Παράσχου. Από τις 11 τελικές, ουσιαστικά μόνο αυτές στο 15' και 79' δημιούργησαν πονοκέφαλο στον Χακόμπο. Οι υπόλοιπες είτε ήταν πολύ άστοχες ή κατέληξαν χωρίς δύναμη στον Ισπανό πορτιέρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ