ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς δυο η Κέρκυρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς δυο η Κέρκυρα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Κέρκυρα, Καϊκούτ INTIME SPORTS

Οι Καρντόζο και Καϊκούτ δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των "Φαιάκων" στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα της Τετάρτης, 7/1- 17.15 με τον ΠΑΟΚ.

Πλην του τραυματία, Οράσιο Καρντόζο, εκτός αποστολής έμεινε, για προληπτικούς λόγους και ο Σάσα Καϊκούτ (χτύπησε κι αντικαταστάθηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης), με τους 19 «εκλεκτούς» του Μιχάλη Γρηγορίου να έχουν, αναλυτικά, ως εξής: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης.

Η Κέρκυρα κρατάει την τύχει στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση καθώς αν κερδίσει περνάει αυτόματα στην επόμενη φάση ενώ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μπορεί σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλων Καλαμαριάς να πάρει την πρόκριση.

Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο ΜΑΘΙΟΥ ΓΚΟΜΕΣ που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλώθηκε να εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών στους εντός έδρας αγώνες με Skoda Ξάνθη και Βέροια για την 19η και την 20ή αγωνιστική αντίστοιχα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ