ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοσνιάδης: "Τεράστιος βαθμός, κατάθεση ψυχής"

Βοσνιάδης: "Τεράστιος βαθμός, κατάθεση ψυχής"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και χαρακτήρισε "τεράστιο βαθμό" αυτόν της εκτός έδρας ισοπαλίας (1-1) με τη Λαμία.

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα εντός έδρας παρά το γεγονός ότι έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο (δεύτερο) με δύο παίκτες παραπάνω.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Αλέκος Βοσνιάδης, στάθηκε στην "κατάθεση ψυχής" των ποδοσφαιριστών του και χαρακτήρισε "τεράστιο βαθμό" αυτόν της εκτός έδρας ισοπαλίας (1-1) με τη Λαμία, αποφεύγοντας να σχολιάσει τις αποβολές των Μπαλάφα και Σοϊλέδη από τον Κατσικογιάννη.

"Είναι ένας τεράστιος βαθμός για εμάς, σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και το πετύχαμε. Ηλέξγχαμε το ρυθμό, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Ήρθαν δύο φάσεις στο τέλος, τις προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.

Άλλαξαν τελείως τα δεδομένα του παιχνιδιού, παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους για να διασφαλίσουμε ο,τι είχαμε πετύχει μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και δεν ξέφυγαν από το πλάνο. Πήραμε έναν σπουδαίο βαθμό και μας μένει η πίκρα για το γεγονός ότι οι αποφάσεις στο ημίχρονο, μας άλλαξαν το σχέδιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πάμε παρακάτω", υποστήριξε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ