ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ευχαριστώ της Κέρκυρας για το γήπεδο

Το ευχαριστώ της Κέρκυρας για το γήπεδο
ΕΑΚΚ

Η Κέρκυρα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη για τη συμβολή της ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για την παραχώρηση του ΕΑΚΚ στους "Φαίακες".

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη παρενέβη ώστε να λυθεί η κόντρα της Κέρκυρας με τον Δήμο για το ΕΑΚΚ και οι "Φαίακες" θέλησαν να την ευχαριστήσουν και δημόσια για τη συμβολή τους με επίσημη ανακοίνωση που την υπογράφει εκ μέρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ο Γιώργος Ζαρκάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το διοικητικό Συμβούλιο τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρααισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τη βουλευτή Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Φωτεινή Βάκηγια τις προσπάθειες της και την σημαντικήσυμβολήτης, ώστε με την υπογραφή της επιτευχθείσας συμφωνίας για τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ από την ΠΑΕ, να ικανοποιηθείη απαίτηση των φιλάθλων μαςγια την παραμονή της ομάδας στην Κέρκυρα.

Παράλληλα κοινός στόχος υπήρξε η δρομολόγηση όλων τωναναγκαίων ενεργειώνγια την άμεση αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ, με προοπτική τη γενικότερη ανακαίνισή του, ώστε ηΚέρκυρανα διαθέτει σύντομα ένα σύγχρονο στάδιο, για όλα τα αθλήματα.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού η ΠΑΕ θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των αρμόδιων φορέων.

Εκ του Δ.Σ της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ