ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη 14 Ιουλίου στα Τρία Πέντε Πηγάδια η Κέρκυρα

Την Τρίτη 14 Ιουλίου στα Τρία Πέντε Πηγάδια η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (14/7) θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα της Κέρκυρας με τους "Φαίακες" να μένουν για δεκατρείς μέρες στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Την ώρα που στην Κέρκυρα περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την εισήγηση της ΕΕΑ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και μάλιστα έχουν κλεισθεί και οι λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας από την Τρίτη 14 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 27 Ιουλίου ενώ η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Γνωστοποιείται ότι το πρωί της Τρίτης, 14 Ιουλίου, η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, ενώ στο μεσοδιάστημα έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, με αντίπαλο και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθούν προσεχώς. Για τα υπόλοιπα φιλικά, καθώς και η ατζέντα της υπόλοιπης προετοιμασίας, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ