ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκόραρε τρία χρόνια μετά!

Σκόραρε τρία χρόνια μετά!
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Ο Ντιόγκο Ζορντάο σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Κέρκυρας στη νικηφόρα (2-0) αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο Πορτογάλος είχε βρει δίχτυα ξανά στις 14 Μαρτίου το 2012, στο ''AEL FC Arena''.

Το να βρει δίχτυα ο Ντιόγκο αποτελεί είδηση! Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες για τον Πορτογάλο αριστερό οπισθοφύλακα να σκοράρει. Δεν είναι αυτή η δουλειά του, αλλά και γενικά δεν το... 'χει το γκολ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας έγραψε το 2-0 στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, με ένα συρτό σουτ μέσα και αριστερά από τη μεγάλη περιοχή. Ο Ντιόγκο είχε ξανασκοράρει σε παιχνίδι της Football League, όταν φορούσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Στις 14 Μαρτίου 2012 είχε πετύχει το τέρμα που χάρισε τη νίκη στα ''λιοντάρια'' στο ''AEL FC Arena'' σε βάρος της ΑΕΛ. Σε εκείνο του αλήστου μνήμης ματς, κατά το οποίο ο διαιτητής Παπαπέτρου είχε δώσει... ρεσιτάλ με τα σφυρίγματά του! Σχεδόν τρία χρόνια μετά ο Ίβηρας σκόραρε εκ νέου, εδραιώνοντας την επικράτηση της ομάδας του νησιού των Φαιάκων. Είχε προπονητή και τότε τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ