ΚΕΡΚΥΡΑ

Προτεραιότητα ο τεχνικός διευθυντής

Προτεραιότητα ο τεχνικός διευθυντής
INTIME SPORTS

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι η καθοριστική σχετικά με την παραμονή ή όχι του Νίκου Λυράκη στη θέση του τεχνικού διευθυντής της ομάδας για να ακολουθήσει στη συνέχεια η υπόθεση προπονητής.

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής στα γήπεδα, ήρθε και το πιστοποιητικό αδειοδότησης για να οριστικοποιήσει και τυπικά την παρουσία της Κέρκυρας στην επόμενη Superleague. Πλέον στο Νησί ξεκίνησε σιγά σιγά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να είναι το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Ο Νίκος Λυράκης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιούνη, με την επιθυμία της διοίκησης να είναι η ανανέωση μαζί του καθώς το έργο του κρίνεται επιτυχημένο. Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, με την παραμονή του Λυράκη να μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Στη συνέχεια θα συζητηθεί και η παραμονή ή όχι του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην τεχνική ηγεσία και μόλις οριστικοποιηθεί το όνομα του ανθρώπου που θα κάτσει στον πάγκο τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με στόχο να γίνουν οι κινήσεις που θα οδηγήσουν την Κέρκυρα να παραμείνει για τρίτη σερί χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Στα αγωνιστικά θέματα, οι παίκτες των "κυανέρυθρων" απολαμβάνουν από χθες (19/4) την άδεια που τους έδωσε ο τεχνικός μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ