ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε 21 μαζί του ο Γρηγορίου

Πήρε 21 μαζί του ο Γρηγορίου

Η Κέρκυρα υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ναγιάρ, Καρντόζο και Παρασκευαϊδη.

Την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την Κυριακή το απόγευμα η Κέρκυρα σε μια αναμέτρηση όπου και οι δυο ομάδες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής.

Ο Γρηγορίου μετά την προπόνηση του Σαββάτου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ναγιάρ και Καρντόζο και στον ανέτοιμο Παρασκευαϊδη. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, απόντων των τραυματιών, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, Οράσιο Καρντόζο, καθώς και του ανέτοιμου, Γιώργου Παρασκευαϊδη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αυριανό (Κυριακή, 21/9- 18.15) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΕΑΚΚ, για την 4αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε την αποστολή, η οποία και αποτελείται απ’ τους εξής: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Μπεν Σαμπάτ, Γκόμες, Βενέτης, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Μαρκόφσκι, Ρόχας, Κόντος, Χαβίτο, Κανακούδης, Καϊκούτ, Ντιμιτρόφσκι, Μπόρχα Σάντσες, Ομπράντοβιτς, Ζορμπάς, Βλάχος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ