ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένει τον Μπισέ

Περιμένει τον Μπισέ

Στην Κέρκυρα αναμένεται αύριο Πέμπτη ο Ντιόγκο Ζορντάο ενώ φαίνεται να καθυστερεί η άφιξη του Μαξίμ Μπισέ. Ισόπαλοι οι «Φαίακες» 1-1 με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Αύριο, Πέμπτη (14/8), αναμένεται στην Κέρκυρα ο Ντιόγκο Ζορντάο ενώ φαίνεται να καθυστερεί η άφιξη του Μαξίμ Μπισέ. Η απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ που επιθυμούσε εξ αρχής ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένει απλώς να έρθει στο νησί των «Φαιάκων» για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ντιόγκο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Ιούνιο ήταν να υπογράψει στην πορτογαλική Σετουμπάλ αφήνοντας μετά από ενάμιση χρόνο πίσω του τον Πανθρακικό είχε αποτελέσει υπό τις οδηγίες του Γρηγορίου και στον Πανσερραϊκό. Ο 28χρονος Πορτογάλος με την απόκτησή του θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Πέτρου Κανακούδη στην θέση του αριστερού μπακ.

Εν τω μεταξύ, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός Μαξίμ Μπισέ αναμενόταν με την σειρά του να αφιχθεί αύριο στην Κέρκυρα. Ωστόσο η άφιξή του δεν αποκλείεται να πάρει μία μικρή παράταση που έχει να κάνει με γραφειοκρατική διαδικασία.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει τελικά κάποιο πρόβλημα ο πρώην αρχηγός της βελγικής Μαλίν θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της Κέρκυρας εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League.

1-1 σε φιλικό με την Κέρκυρα

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κέρκυρα αναδείχθηκε ισόπαλη στο σημερινό της φιλικό στην Κατερίνη με τον Πιερικό με σκορ 1-1. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε στην διάθεσή του τους Μάθιου Γκόμες, Παναγιώτη Βλάχο και Μάρκο Μαρκόφσκι.

Στο 35΄ ο Μυστακίδης με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πιερικό για να ισοφαρίσει για την Κέρκυρα στο 54΄ ο Κόντος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Ντόσης, Ελιομάρ, Σπάσιτς, Μπουζούκης, Κατσιαμήτας, Παλιάτσος. Μυστακίδης.

Έπαιξαν και οι: Μανίκας, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Κόιτς, Μάρκοβιτς, Μουρτσάν, Τάχος, Κοντούλης, Σεντεμέντες, Κόιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Χανδρινός.

Έπαιξαν και οι: Κουτζαβασίλης, Κόντος, Καραγιαννίδης, Σάντσεθ, Μεντής, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ρόχας, Καρντόσο, Κρητικός.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ