ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτήθηκε ο Μπάντοβιτς

Παραιτήθηκε ο Μπάντοβιτς
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, παραιτήθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο με 0-3. Τι δήλωσε ο Μαυροβούνιος προπονητής

Την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την ήττα της Κέρκυρας από τον Πανιώνιο με 0-3 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένα ηλεκτροσόκ.

" Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά ο Πανιώνιος προηγήθηκε και αυτό μας δημιούργησε άγχος. Δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις σε κλειστές άμυνες", είπε αρχικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και πρόσθεσε:

" Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση της διοίκησης, αν αυτό πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ηλεκτροσόκ. Πρέπει να δείξουμε το κάτι παραπάνω και μπορούμε, γιατί το δείχνουμε και στις προπονήσεις".

Μετά από την εξέλιξη αυτή αναμένεται η επίσημη θέση της διοίκησης του ΑΟ Κέρκυρα, για το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η παραίτηση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ