STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-3

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-3
INTIME SPORTS

Με πρωταγωνιστές τους Εστογιανόφ και Κούκι ο Πανιώνιος πέρασε από την Κέρκυρα επικρατώντας με 3-0 του ΑΟΚ. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τους Εστογιανόφ και Κούκι επικράτησε με 3-0 της Κέρκυρας εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έφτασε έτσι στους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα που απογοήτευσε τους φιλάθλους της, παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την σπουδαία ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Ελευθερόπουλου, με τους παίκτες τους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να είναι επιπόλαιοι σε αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη, ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο, θύμισε κατά πολύ το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κυρίως έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές κατάφερε να πετύχει και το γκολ με τον Κούκι, όπως και στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο και ο Πανιώνιος πιο δραστήριος και με το 1-0 υπέρ του, και με δημιουργό τον Εστογιανόφ, κατάφερε να σημειώσει δύο ακόμη τέρματα με Κούκι και Γουνδουλάκη και να πάρει την νίκη. Από την άλλη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έκανε σχετικά χωρίς όλες τις αλλαγές του, θέλοντας να αλλάξει κάποια πράγματα από την ομάδα του και να την κάνει πιο επιθετική για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές ο Πανιώνιος παρουσιάζεται πιο σοβαρός στα εκτός έδρας ματς, όπου έχει κάνει δύο νίκες, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα θέλει ακόμη δουλειά, προκειμένου να αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης Κέρκυρα-Πανιώνιος

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Γεωργιάδης (Κοζάνης), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νιας)/Κωνσταντινίδου (Δ. Αττικής)

Καιρός: Αίθριος

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης (56' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Εστογιάνοφ (91' Κολοβός), Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (77' Πετκάκης).

Κίτρινες κάρτες: Εστογιανόφ (16', Πανιώνιος), Μιλοβάνοβιτς (22', Πανιώνιος), Σάμαρης (50', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Κούκι (34', 78', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (83', Πανιώνιος)

Σκόραρε πάλι ο Κούκι

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν στο 6ο λεπτό ο Εστογιανόφ έκανε λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Σακελλαρίου έγινε κάτοχος της μπάλας προχώρησε έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Πανιώνιος απάντησε στις ευκαιρίες στο 16', όταν ο Κούκι απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 20', ο Σάμαρης πάλι για τον Πανιώνιο, έκανε ωραία ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που δοκίμασε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Γκαλίνοβιτς

Η Κέρκυρα στο 27', είχε από την πλευρά της ένα αδύναμο σουτ από τον Μπάρκογλου, με τον Ελευθερόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα θα υπήρχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος σε μια από τις αντεπιθέσεις του κατάφερε να το πετύχει.

Στο 34', ο Σάμαρης έκανε την κάθετη μπαλιά στον Εστογιάνοφ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς και για να σιγουρέψει το γκολ, έδωσε αριστερά στον αμαρκάριστο Κούκι ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-1 για την ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν και πάλι για τον Πανιώνιο, όταν στο 45' το σουτ του Κούκι έφυγε πολύ άουτ από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Σε μεγάλα κέφια ο Εστογιανόφ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και έχοντας τον Εστογιανόφ σε μεγάλα κέφια κατάφερε να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Στο 55', ο Σάμαρης απέφυγε δύο αντιπάλους, έδωσε στον Κούκι, αλλά ο Φινλανδός άργησε να κάνει το σουτ και σταμάτησε η προσπάθεια του Πανιωνίου.

Λίγο αργότερα, (63'), από την δυνατή εκτέλεση φάουλ του Εστογιάνοφ, ο Γκαλίνοβιτς κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια να την μπλοκάρει.

Στο 69', ο Κουμόρτζι έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Εστογιανόφ, ο οποίος από κοντά την έστειλε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, (72'), μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάρκογλου έπιασε την κεφαλιά, με τον Ελευθερόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε νέο κόρνερ την μπάλα.

Στο 74'από την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκουστάβο, η μπάλα βρήκε και στον Κουμόρτζι, με τον Ελευθερόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Την στιγμή που λοιπόν η Κέρκυρα με τις αλλαγές του Μπάντοβιτς άρχισε να πιέζει, εκεί ανέλαβε δράση ο Εστογιανόφ και οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη. Στο 78', μετά από σέντρα του Εστογιάνοφ από δεξιά, ο Κούκι με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και έκανε το 0-2 για τον Πανιώνιο.

Πέντε λεπτά αργότερα (83'), πάλι σε μια αντεπίθεση για τον Πανιώνιο, ο Εστογιάνοφ από δεξιά έδωσε στον Γουνδουλάκη, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, ήταν για την Κέρκυρα, όταν στο 86', ο Μαζνόφ έκανε την κεφαλιά από κοντά, ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Γιάντση ο οποίος έκανε την κοντινή προβολή με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει και πάλι με τα πόδια.

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Πανιώνιο, κρίθηκε τόσο στο αγωνιστικό πλάνο που έχει ο Τάκης Λεμονής, όταν η ομάδα του αγωνίζεται εκτός έδρας, όσο και στην ικανότητα του Εστογιανόφ, ο οποίος έδωσε τρεις ασίστ και οι συμπαίκτες του έβαλαν τρία γκολ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις, ένα στυλ παιχνιδιού που φαίνεται ότι της πάει, εκτός έδρας, κάτι που είχε συμβεί και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όπου ο Πανιώνιος πήρε και πάλι τη νίκη με 0-1.

Η Συνέντευξη Τύπου

Το αποτέλεσμα του αγώνα, απογοήτευσε τον τεχνικό της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς , ο οποίος έθεσε στην διοίκηση του ΑΟΚ την παραίτησή του. " Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση της διοίκησης, αν αυτό πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ηλεκτροσόκ", τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής , εκτός από τη νίκη, στάθηκε και στην εμφάνιση του Εστογιανόφ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός ο παίκτης είναι πολυτέλεια για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. " Θα έλεγα ότι είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή".

Στατιστικά Αγώνα

0

Γκολ

3

0

Ασίστ

3

9

Σουτ

16

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

8

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

7

3

Κεφαλιές

1

6

Αποκρούσεις

7

15

Επεμβάσεις

23

21

Κλεψίματα

23

17

Φάουλ

16

2

Οφσάιντ

2

9

Κόρνερ

1

43

Λάθη

36

8/30

Γεμίσματα

6/20


Το φιλμ του αγώνα

6': Ο Εστογιανόφ έκανε λάθος, ο Σακελλαρίου έγινε κάτοχος της μπάλας προχώρησε έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

16': Καλή ενέργεια από τον Κούκι, που αποφεύγει έναν αντίπαλο, αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή είναι αδύναμο και καταλήγει μακριά από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

27': Πολύ αδύναμο σουτ από τον Μπάρκογλου, μπλοκάρει εύκολα ο Ελευθερόπουλος.

34': Κάθετη του Σάμαρη για τον Εστογιάνοφ, ο οποίος μόνος απέναντι στον Γκαλίνοβιτς προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας την μπάλα στον Κούκι, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο.

69': Ο Κουμόρτζι έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Εστογιανόφ, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

72': Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάρκογλου έπιασε την κεφαλιά, με τον Ελευθερόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε νέο κόρνερ την μπάλα.

74': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκουστάβο, η μπάλα βρήκε και στον Κουμόρτζι, με τον Ελευθερόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

78': Σέντρα του Εστογιάνοφ από δεξιά, ο Κούκι με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και έκανε το 0-2 για τον Πανιώνιο.

83': Αντεπίθεση για τον Πανιώνιο, με τον Εστογιάνοφ από δεξιά να πασάρει στον Γουνδουλάκη, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

86': Κεφαλιά από τον Μαζνόφ ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Γιάντση ο οποίος έκανε την κοντινή προβολή με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει και πάλι με τα πόδια.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ