ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίρνουν το σκεπτικό και πάνε Διαιτητικό

Παίρνουν το σκεπτικό και πάνε Διαιτητικό
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Να συνέλθουν από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ προσπαθούν στην Κέρκυρα, που μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους. Λαμβάνουν την Τρίτη (11/8) το σκεπτικό της αποβολής και προσφεύγουν στο Διαιτητικό.

Αποβολή της Κέρκυρας αποφάσισε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Απόφαση που προκάλεσε σοκ στην επτανησιακή ομάδα, η οποία μελετά πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Την Τρίτη (11/8) αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι Φαίακες το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ και την ίδια μέρα θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την ελπίδα να δικαιωθούν εκεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ζαρκάδας μίλησε στους παίκτες και επιχείρησε να τους καθησυχάσει.

Το βέβαιο είναι πως αρκετοί παίκτες δεν βλέπουν με θετικό μάτι να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Football League και δεν αποκλείεται, όταν, αν και εφόσον οριστικοποιηθεί η αποβολή της Κέρκυρας, να υπάρξουν εξελίξεις στο έμψυχο δυναμικό. Η προετοιμασία όμως συνεχίζεται. Την Κυριακή (9/8, 19.30), άλλωστε, είναι προγραμματισμένο το εκτός έδρας φιλικό με τη Βέροια.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (9/8) στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την "κατάφωρη αδικία που υπέστη η Κέρκυρα". Αναλυτικά: "Ενημερώνουμε ότι αύριο, Κυριακή (9/8) στις 20.00, η συντονιστική ομάδα φίλων της ομάδας μας, μαζί με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, θα πραγματοποιήσει στο Πεντοφάναρο (κεντρική πλατεία) ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της κατάφωρης αδικίας που υπέστη η Κέρκυρα, με τη χθεσινή απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ