ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο... φυσιολογικός μισθός του Άκη Μάντζιου

Ο... φυσιολογικός μισθός του Άκη Μάντζιου
INTIME SPORTS

Στο ποδόσφαιρο έχουμε συνηθίσει να ακούμε... τρελά ποσά για παίκτες και προπονητές, όμως ο Άκης Μάντζιος παίρνει το μισθό ενός εργαζόμενου. Διαβάστε αναλυτικά το ενδιαφέρον ρεπορτάζ...

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης σαν αυτή που διανύουμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, χαρακτηρίζονται από κάποιους (και όχι άδικα) πρόκληση τα ποσά που ακούγονται και προσφέρονται σε ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Πράγματι, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό να ακούει κάποιος άνεργος ή χαμηλόμισθος για εκατομμύρια ευρώ που περιφέρονται στο ποδόσφαιρο και αναφερόμαστε σε ποσά που η πλειοψηφία του κόσμου δεν θα τα δει ποτέ του.

Δεν είναι όμως όλοι υψηλόμισθοι και πλούσιοι στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος, όπου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί αθλητές. Η άλλη πλευρά, είναι άνθρωποι που παλεύουν και δίνουν τη ζωή τους στα γήπεδα, παίρνοντας χρήματα απλά για να επιβιώσουν.

Σ' αυτή τη πλευρά βρίσκεται και ο Άκης Μάντζιος, που συμφώνησε με την Κέρκυρα και θα παίρνει περίπου 3.000 το μήνα, ενώ στον Πανιώνιο λάμβανε 2.500 ευρώ. Το ποσό προφανώς και δεν είναι μικρό για την καθημερινότητα ενός απλού ανθρώπου, όμως ανάμεσα στα εκατομμύρια που ακούμε για τις μεγάλες ομάδες, μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό.

Και υπάρχουν πολλοί ακόμη "Μάντζιοι" στην ποδοσφαιρική Ελλάδα...

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ