ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο γιος του Ριβάλντο προτάθηκε στην Κέρκυρα

Ο γιος του Ριβάλντο προτάθηκε στην Κέρκυρα

Σε αναζήτηση επιθετικού είναι η Κέρκυρα και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο. Εξετάστηκε, αλλά δεν προχωρά η περίπτωσή του.

Η Κέρκυρα αναζητά παίκτη για τη γραμμή κρούσης, στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στη Super League. Ένα όνομα με... ενδιαφέρον που προτάθηκε τελευταία είναι αυτό του Ριβάλντο Jr, του γιου του σπουδαίου Ριβάλντο. Πρόκειται για 21 ετών επιθετικό (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου το 1995), ο οποίος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι έπαιζε στη Μότζι Μίριμ.

Είναι η ομάδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του. Μάλιστα οι δυο τους έπαιξαν μαζί εναντίον της Μακάε, τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και τον Φεβρουάριο του 2014, κόντρα στην Πιρακικάμπα. Το 2013 κατέκτησε το Paulista Κ20, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Κορίνθιανς, με την οποία ωστόσο δεν έπαιξε ποτέ.

Ακολούθησε η πορτογαλική Μποαβίστα, με την οποία αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι, ενώ πρόσφατα πήγε στην Πιρακικάμπα (συμμετέχει στο πρωτάθλημα Paulista Α1). H περίπτωση του Ριβαλντίνιο ωστόσο δεν προχωρά, αφού ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, θέλει να καταφύγει σε μια πιο σίγουρη λύση.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ