ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ντιογκό και Τουράμ απέναντι στον Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κεβίν Ντιογκό συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή της Κέρκυρας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ενώ σε αυτή επέστρεψε και ο Τουράμ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Η Κέρκυρα φιλοξενείται στα "Περιβόλια" από τον Πλατανιά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, και ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει σε ένα νέο πρόσωπο και μία επιστροφή.

Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της νησιωτικής ομάδας ο Κεβίν Ντιογκό, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε στις 20 Ιανουαρίου. Όσον αφορά στις επιστροφές, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Τουράμ, εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Σπίνουλας, Κόντος, Κέβιν Ντιογκό, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Nίκιτς, Ζορμπάς,Γκόμες, Ζαραδούκας, Eπστάϊν, Παμλίδης, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου και Τουράμ.

Η Κέρκυρα μετά από 16 ματς στη Super League έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ο Πλατανιάς μετά από 17 ματς έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ