ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιωάννου: "Τη νέα σεζόν να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα βραβεία"

Ιωάννου: "Τη νέα σεζόν να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα βραβεία"

Ο Ηλίας Ιωάννου παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και έκανε την ευχή να πετύχει ακόμα περισσότερα αυτός και οι συμπαίκτες του τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Ηλίας Ιωάννου παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Στις δηλώσεις του ευχήθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του να κερδίσουν ακόμα περισσότερα βραβεία τη νέα σεζόν και τόνισε ό,τι το γκολ που έβαλε εναντίον του Ολυμπιακού θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του.

" Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, καθώς, μετά από μια δύσκολη χρονιά, κάναμε το όνειρο πραγματικότητα. Αφιερώνω το βραβείο στη γυναίκα και τα παιδιά μου, που μου δίνουν δύναμη, ενώ οφείλω ένα "ευχαριστώ" προς τους ανθρώπους της ομάδας, που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με πρώτο τον γιατρό, τον κ. Κοσκινά και τον φυσιοθεραπευτή, Αργύρη Ραψομανίκη που είναι πάντα δίπλα μας, κάνοντας τα πάντα για να είμαστε καλά. Εύχομαι, τη νέα περίοδο, οι παίκτες της Κέρκυρας να κερδίσουν ακόμη περισσότερα βραβεία.

Το γκολ επί του Ολυμπιακού είναι, ασφαλώς, απ’ αυτά μου μένουν. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα, καθώς όχι μόνο κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, στην έδρα του, σπάζοντας το ρεκόρ του, αλλά πήραμε και τρεις βαθμούς που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα παραμονής. Προσωπικά, το θεωρώ ματς- κλειδί. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε μαζί, αρμονικά, βρήκαμε την ισορροπία μας και το τέλος μας βρίσκει πάρα πολύ χαρούμενους".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ