ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Ο κόσμος της Κέρκυρας έχει επιστρέψει στο γήπεδο"

Γρηγορίου: "Ο κόσμος της Κέρκυρας έχει επιστρέψει στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Να επιστρέψει η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Μιχάλης Γρηγορίου κόντρα στον Πλατανιά. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή της Κέρκυρας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι σημαντικό να πιέσουν οι ποδοσφαιριστές του από τα πρώτα λεπτά για να έρθει η νίκη στον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα.

" Ήμασταν ανταγωνιστικοί στον προηγούμενο αγώνα μέχρι την στιγμή που η Καλλονή πέτυχε το γκολ. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ο στόχος μας πλέον είναι ο αγώνας με τον Πλατανιά.

Θέλουμε τη νίκη και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που χρειάζεται σε αυτό το παιχνίδι και εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στα εντός έδρας θέλουμε να πιέζουμε και να είμαστε πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Μας δίνεται η ευκαιρία να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Η ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή στην Κέρκυρα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Ο κόσμος δίνει βροντερό παρών και αυτό το είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές και ευελπιστούμε να συνεχίσει και εμείς να τον αναγκάσουμε να το κάνει με την καλή μας παρουσία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ