ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε"

Γρηγορίου: "Να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από τον Ατρόμητο, στα επόμενα ματς της ομάδας του και στους βαθμούς παραμονής στη Super League.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την ήττα με 2-1, ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, στα επόμενα ματς και στους βαθμούς που θα φέρουν την παραμονή.

Αρχικά, ανέφερε: "Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες υπό την έννοια ότι θέλουμε ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστούμε στην κατηγορία. Η αρχή και των δύο ημιχρόνων ήταν σημαντική. Θέλω να σταθώ στην αντίδραση των παιδιών μετά το 2-0. Είχαμε την ευκαιρία του Καϊκούτ και στη συνέχεια μειώσαμε.

Αν είχαμε και την τύχη όπως στη φάση με τον Ανδρεόπουλο, ίσως να παίρναμε κάτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μετά το Πάσχα. Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και στον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του".

Για τους βαθμούς παραμονής, είπε: "Πραγματικά κανείς δεν ξέρει γιατί κάθε αγωνιστική βγαίνουν νέα δεδομένα. Στην αρχή λέγαμε για 36-37 βαθμούς και μετά για 40-41. Μπορεί να φτάσουν μπορεί και όχι. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή νίκη του Εργοτέλη, δύσκολα ο συντελεστής θα πάει πάνω από τους 41"

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ