ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Ικανοποιημένος από τη διάθεση"

Γρηγορίου: "Ικανοποιημένος από τη διάθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε κόντρα στην Φλαμουρτάρι όπως υποστήριξε και σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

Η Κέρκυρα κέρδισε 3-0 την Φλαμουρτάρι την Κυριακή δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία και αφήνοντας ικανοποιημένο τον Μιχάλη Γρηγορίου με όσα είδε. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του όσο και την ανταπόκριση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεαρός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το φιλικό με την Φλαμουρτάρι, τη συνέχεια της προετοιμασίας αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Αρκετά, κυρίως από την διάθεση. Όσον αφορά σχηματισμούς, θέσεις, πρόσωπα, δοκιμάζουμε συνέχεια και αυτό θα κάνουμε μέχρι τις 7 Αυγούστου που είναι το φιλικό με τον Ηρακλή.

Στα δυο τελευταία φιλικά θα προσπαθήσω να δώσω παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά αλλά από εκεί και πέρα όσον αφορά τη διάθεση και από τα δυο ημίχρονα και από τα 22 παιδιά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".

Είδαμε κάποια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι που δεν τα είχαμε δει όπως κάποιες τοποθετήσεις παικτών για παράδειγμα τον Επστάιν να παίζει στον άξονα. Τι άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν;
"Δεν είναι εκπλήξεις. Είναι πράγματα τα οποία, για τον Επστάιν νομίζω ότι μπορεί να παίξει και στον άξονα και με την έλλειψη του Ντουαλά μπορεί να καλύψει αυτό το κενό μέχρι να έρθει ο Ντιέρ πίσω.

Από εκεί και πέρα ο Χιτζίδης θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το εξαιρετικό πόδι που διαθέτει όσον αφορά τις μεταβιβάσεις και τα σουτ και πιστεύω ότι θα πρέπει να τον φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή. Και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το προσόν.

Ο Παμλίδης εξίσου ένα παιδί που θεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερα στα άκρα απ' ότι στον άξονα ανάμεσα σε δυο κεντρικούς αμυντικούς. Είναι κάποια πράγματα που νομίζω ότι ταιριάζουν καλύτερα σε κάποια παιδιά αλλά πρέπει να το δούμε".

Συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία σας στην Κέρκυρα τι διαφορετικό να περιμένουμε φέτος; Ίδια φιλοσοφία;
"Τίποτα διαφορετικό, ίδια φιλοσοφία. Η συνταγή είναι συγκεκριμένη, τη γνωρίζετε. Προσπαθήσαμε μαζί με την διοίκηση που μου έχει δώσει πλήρη ελευθερία όσον αφορά τις μεταγραφές των παικτών και τις παραμονές των παιδιών. Με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω κιόλας. Να κάνουμε μια ομάδα που θα αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες καταρχήν και βήμα-βήμα να το κάνουμε αυτό και αγωνιστικά. Όσον αφορά την φιλοσοφία τα ίδια πράγματα θα δείτε και βέβαια επενδύουμε σε βάθος χρόνου".

Τι γίνεται με τους δυο τραυματίες, Ντουαλά και Ναζίμ σε τι κατάσταση βρίσκονται;
"Ο Ντουαλά ήδη ξεκίνησε να μπαίνει με μπάλα, θεωρώ ότι θα παίξει κάποιο χρόνο με την Λάρισα. Ο Ναζίμ έμεινε εδώ με φυσιοθεραπείες και πάει καλά".

Στο κομμάτι των μεταγραφών η ομάδα πάει για δυο ακόμα ποδοσφαιριστές;
"Θέλω να δω άλλα δυο φιλικά και μετά θα αποφασίσω. Αυτή ήταν και η συμφωνία μου με την διοίκηση ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε το ρόστερ χωρίς να βιαστούμε. Δεν θα κινηθούμε για κάτι".

Ο Ντουαλάχου μέχρι πότε θα μείνει, έχετε πάρει κάποια απόφαση για το αν θα αποκτηθεί;
"Θα μείνει μέχρι την Τετάρτη και το ματς με την Λάρισα και μετά θα αποφασίσουμε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις, στόπερ και αμυντικό χαφ και είναι καλό και αντί να αποκτηθούν δυο ποδοσφαιριστές να προτιμήσουμε αυτόν".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ