ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγόριου εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την ήττα με 1-0 απ' τον Παναθηναϊκό, καθώς, όπως τόνισε, η Κέρκυρα στάθηκε πολύ καλά και άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Κέρκυρα κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 83ο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε άλλα σχέδια. Ο Αργεντινός επιθετικός με όμορφη κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα σημαντικό "τρίποντο" στην ομάδα του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη φάση απ' όπου προήλθε το γκολ των "πρασίνων", ενώ υποστήριξε πως πέρα απ' το δοκάρι του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε δύσκολα στους Φαίακες.

"Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τονίσει πως έπρεπε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στις στατικές φάσεις, όπως είναι τα κόρνερ και τα φάουλ. Όμως, δυστυχώς, από μία τέτοια φάση προήλθε το γκολ. Ο Παναθηναϊκός, εκτός απ' το δοκάρι, δεν μας απείλησε τόσο πολύ για εντός έδρας παιχνίδι. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, αλλά δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα απ' το σημερινό παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Παγοθραυστικό" ο Λέτο, 1-0 ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα
Ουζουνίδης: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε γρήγορα"
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ