ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Τουράμ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο επεισόδιο που οδήγησε στην αποβολή του Τουράμ, αλλά για τις επικείμενες μεταγραφές που θα κάνει η Κέρκυρα.

Μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο,ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε αρχικά για την αποβολή του επιθετικού της ομάδας του, Τουράμ: « Ο Τουράμ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Ούτε για... ένα λεπτό στις έως τώρα προπονήσεις, απ’ τις αρχές του καλοκαιριού.

Καταλαβαίνετε πως, όταν έχεις πυρετό, είσαι εξαντλημένος, επέρχεται και η κούραση, έρχονται και περισσότερα νεύρα, καθώς λείπει το καθαρό μυαλό, τον προκάλεσαν κιόλας. Είναι λογικό κάπου να αντιδράσει. Σίγουρα, δεν θα έπρεπε, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είναι ένας χαρακτήρας που σου δίνει συχνά δικαιώματα, ώστε να μπούμε σε άλλη διαδικασία. Θα το συζητήσουμε (ό,τι έγινε) εκ των έσω και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό, το οποίο έγινε...».

Για τα πολλά προβλήματα που «βγήκαν» μετά την Πρωτοχρονιά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη εβδομάδα και, ειδικά, ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, μιας κι αρκετά παιδιά προσβλήθηκαν από ίωση, γαστρεντερίτιδα. Τρεις –ο Σιόντης, ο Τουράμ και ο Ιωάννου- ήταν τις τελευταίες μέρες άρρωστοι, με πυρετό. Ο Τουράμ και ο Ιωάννου, είχαν και σήμερα. Ο Βενέτης, τελευταία στιγμή βρήκε εκτός.

Κι άλλα παιδιά. Ο Τζανουλίνος, ο Παμλίδης... Ενώ και ο Ζαραδούκας δεν ήταν καλά (σ.σ. πρώιμη αλλαγή στις αρχές του β’ ημιχρόνου). Φαινόταν και στο παιχνίδι, μου είπαν οι γιατροί ότι έχει ανεβάσει κι αυτός πυρετό. Γι’ αυτό λέω ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, η ισοπαλία για μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο κι αν ακούγεται κάπως παράξενο, για εντός έδρας παιχνίδι....».

Για όσα ακολούθησαν μετά το γκολ της ομάδας του:

«Προηγηθήκαμε κι εκεί που θέλαμε να διαφοροποιήσουμε λίγο την τακτική μας, να κλείσουμε χώρους, να προστατεύουμε αυτό το 1-0, ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και αντιστράφηκε η ψυχολογία. Το α’ ημίχρονο θα το χαρακτήριζα “ροντέο”. Θα μπορούσαν να σημειωθούν τέρματα εκατέρωθεν, αν και φαινόταν ότι πιο εύκολα χώρους έβρισκε ο Ατρόμητος. Στο β’ διαφοροποιήσαμε εντελώς την τακτική μας, μιας και ξέραμε ότι θα επέλθει κόπωση. Μας ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Νίκιτς στο ημίχρονο και δεν είχαμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε διαφορετικό το παιχνίδι, ώστε να πάρουμε το τρίποντο...»

Για τον γενικό σχεδιασμό και το εάν η αποβολή του Τουράμ, καθιστά, πλέον, την απόκτηση φορ προτεραιότητα:

«Ψάχνουμε για τρεις παίκτες. Θέλουμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις, γιατί έχουμε δημιουργήσει, μετά από πάρα πολύ κόπο, μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Και, άρα, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, κυρίως από θέμα χαρακτήρα, αλλά και ποιότητας. Γιατί, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, είναι πάντα πολύ δύσκολες. Ενδεχομένως να αναζητήσουμε κάτι και σ’ αυτή τη θέση (σ.σ. φορ)...».

Για το ενδεχόμενο άφιξης δανεικών:

«Είμαστε της φιλοσοφίας ότι οι παίκτες που θα πάρουμε, να είναι κτήμα δικό μας, ώστε να μπορέσουμε να το δουλέψουμε, ενδεχομένως να έχει και μια μεταπωλητική αξία. Αλλά να αισθάνεται, να νιώθει ότι ανήκει στη δική μας ομάδα... Αν, τώρα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλίμονο... Δε νομίζω ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα τον αρνηθεί...».

Για πότε εκτιμά ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι όποιες κινήσεις:

«Δε βιάζομαι... Όσο κι αν σας ακούγεται παράξενο. Έχουμε όλο το μήνα μπροστά μας. Ξαναλέω ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε. Κοιτάμε καθημερινά πάρα πολλούς και τους κοιτάμε εξονυχιστικά, για να μπορέσουμε να κάνουμε ουσιαστικές μεταγραφές. Αν δεν είναι ουσιαστικές, δεν θα προβούμε σε κάποια κίνηση, μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφές...»

Για το υπάρχον ρόστερ:

«Απ’ την αρχή, έχω πει ότι έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Εξακολουθώ να έχω. Είδατε σήμερα... Είχαμε πρόβλημα με τον Νίκιτς, μπήκε ο Ανδρεόπουλος. Είχαμε πρόβλημα με τον Βενέτη, μπήκε ο Ντιμιτρόφσκι. Πρόβλημα με τον Ζαραδούκα, μπήκε ο Γκόμες – ενώ υπάρχει και ο Ντιόγκο... Γενικά, το υλικό μας είναι πάρα πολύ καλό. Μια οικογένεια και δε θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές απώλειες ή κενά...»

Για το εάν θα αποχωρήσουν άλλοι παίκτες:

«Θα το δούμε...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα έγιναν στο πρώτο 10λεπτο

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ