ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκραθία: "Να καλύψουμε το άσχημο ξεκίνημα"

Γκραθία: "Να καλύψουμε το άσχημο ξεκίνημα"
Γκραθία INTIME SPORTS

"Στην έδρα της δεύτερης ομάδας της βαθμολογίας", σχολίασε ο Χάβι Γκραθία για την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως: "Πρέπει να καλύψουμε την άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα"

Ο Ισπανός τεχνικός της Κέρκυρας, μίλησε για την ανωτερότητα της ΑΕΚ, αλλά και την πολύ καλή ευκαιρία της ομάδας του στο τετ α τετ που θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον των Φαιάκων, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να καλύψει το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Ηρθαμε στο γήπεδο της ομάδας που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας πριν το σημερινό ματς. Σήμερα μας στοίχισε πάρα πολύ το να μην έχουμε κατοχή της μπάλας.

Οταν προσπαθήσαμε ήμασταν άτυχοι σε μια-δυο ευκαιρίες. Αργότερα, γύρω στο 68', είχαμε την ευκαιρία με το τετ α τετ. Την χάσαμε, ήταν μία από τις μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι. Λίγο μετά μας έβαλαν το γκολ και κέρδισαν.

Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε για να καλύψουμε την άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ