ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκράθια: "Κρατάω τα θετικά"

Γκράθια: "Κρατάω τα θετικά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ωστόσο κρατάει τα θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, τονίζοντας πως είναι κρίμα που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του.

Πάντως επεσήμανε πως κρατάει τα θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας και του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χάβι Γκράθια είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: " Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά φανήκαμε αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια σε ομάδες όπως εμείς να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες.

Ο Πανιώνιος ως γηπεδούχος μας πίεσε και κατάφερε να σκοράρει. Θέλουμε να βλέπουμε θετικά τη συνέχεια. Κοιτάμε το σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να βγάζω θετικά συμπεράσματα. Είναι κρίμα όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες να μην τις εκμεταλλεύεσαι. Κρατάω τα θετικά".

Για την αλλαγή του Αγρίτη: " Έχει κάποιες ενοχλήσεις και δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Θεωρούμε πως θα είναι στη διάθεσή μας για τα επόμενα ματς".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ