ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκράθια και επίσημα στην Κέρκυρα

Γκράθια και επίσημα στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Χάβι Γκράθια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δείτε την ανακοίνωση και το βιογραφικό του Ισπανού τεχνικού

Ο Χάβι Γκράθια είναι και επίσημα από την Δευτέρα (14/11) ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας για τους επόμενους επτά μήνες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος του Σάββατο (12/11) παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Λεβαδειακό συμφώνησε σε όλα με τους "Φαιάκες", ενώ στην Κέρκυρα θα τον ακολουθήσει και ο βοηθός του Χουάν Σόλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρας αναφέρει:

" H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Javier Gracia Carlos, καθώς και με τον Juan Solla (βοηθός-γυμναστής), για τους επόμενους επτά μήνες.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, 17/11, 14.00). Εντός των ημερών, το νέο τεχνικό επιτελείο θα συμπληρωθεί με την ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή τερματοφυλάκων".

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Χάβι Γκράθια γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1970 στη Ναβάρα. Την ποδοσφαιρική του καριέρα (μέσος) την άρχισε στα τμήματα υποδομής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, για να αγωνιστεί, στη συνέχεια, σε Λέιδα (1992- '93), Βαγιαδολίδ (1993-'95), Ρεάλ Σοσιεδάδ (1995-'99) και Βιγιαρεάλ (1999- '03).

Το 2004 άρχισε την προπονητική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των "Κίτρινων Υποβρυχίων" και ακολούθησαν οι Κόρδομπα, Ποντεβέδρα (Γ' Ισπανίας, δύο φορές στα μπαράζ ανόδου), Κάντιθ (ντεμπούτο στη Segunda Division) και, έως πέρσι, η β' ομάδα της Βιγιαρεάλ (επίσης Segunda Division).

Το καλοκαίρι του 2011, ανέλαβε τα ηνία του Ολυυμπιακού Βόλου, τον οποίο οδήγησε σε δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Europa League, προτού λύσει τη συνεργασία του, λόγω της γνωστής περιπέτειας της ομάδας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ