ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική νίκη επί του ΑΟ Κασσιόπης

Φιλική νίκη επί του ΑΟ Κασσιόπης
Παπακώστας INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα πέτυχε φιλική νίκη επί του ΑΟ Κασσιόπης την Τρίτη (19/3) με 2-1 με τον Γιάννη Παπακώστα να κάνει αρκετές δοκιμές. Αποχώρησε με κάταγμα στο χέρι ο Γκέσιος

Φιλική νίκη με 2-1, πέτυχε η Κέρκυρα με αντίπαλο τον ΑΟ Κασσιόπης, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Ο Γιάννης Παπακώστας χρησιμοποίησε μόνο παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας, παράλληλα, χρόνο και σε τρεις "μικρούς", από την ομάδα Νέων (Γεωργακόπουλος, Σγούρος, Κροκίδης).

Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ στο 64' όταν ο Ντινιωτάκης αξιοποίησε κάθετη μπάλα στον άξονα και με πλασέ, νίκησε στον Ευθυμίου (δανεικός, στην Κασσιόπη, από τον ΑΟΚ).

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φούκη, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 76' ο Βασιλόγιαννης, με δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή.

Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Λάμπρου, Έντερ, Κρητικός, Σκέμπης, Ηλιάδης, Μοσχάκης, Ανδρεόπουλος, Γκέσιος, Σίμωσης, Ντινιωτάκης.

Έπαιξαν και οι: Αρμένης, Βασιλόγιαννης, Γεωργακόπουλος, Κροκίδης, Σγούρος (οι τρεις τελευταίοι, από την ομάδα Νέων).

ΑΟ Κασσιόπης: Ζάχος, Παναγιώτου, Βιτουλαδίτης, Θεοδωρέλλης, Σφακιανάκης, Πετρόγιαννης, Φαρούκ, Καραγιαννίδης, Πατινιώτης, Τσούκλης, Καραγιάννης.

Έπαιξαν και οι: Ανυφαντής, Κονισπολιάτης, Ευθυμίου, Κόκκινος, Παπανδρέου, Κεφαλάς, Φούκης, Πελάης, Μεσημέρης, Ίσερης, Ρεκλείτης.

Κάταγμα ο Γκέσιος

Στο μεταξύ, κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού, υπέστη ο Γιάννης Γκέσιος, στο φιλικό με την Κασσιόπη.

Ο νεαρός επιθετικός χτύπησε λίγο πριν από το ημίωρο του ματς (αντικαταστάθηκε από τον Αρμένη) και μεταφέρθηκε για ακτινογραφία, η οποία και αποκάλυψε το μέγεθος της ζημίας.

Στον παίκτη τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, ενώ θέμα απουσίας του από τον αγώνα με τη Βέροια (31/3) δεν υφίσταται.

Όσον αφορά στον Αντώνη Αθανασίου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας και αναμένονται.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ