ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρτυματάς και... τέλος στην Κέρκυρα

Αρτυματάς και... τέλος στην Κέρκυρα
Αρτυματάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κέρκυρα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς μεσοαμυντικού, Κώστα Αρτυματά. Την Πέμπτη (31/8) στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του 24χρονου. Προπόνηση με Βοσνιάδη την Τετάρτη (30/8) στο νησί των Φαιάκων.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής προσθήκης είναι η Κέρκυρα, η οποία κλείνει από τον ΑΠΟΕΛ τον Κώστα Αρτυματά. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός θα παίξει στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων, εκτός απροόπτου, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, με δεδομένο ότι στις θέσεις που παίζει υπάρχει υπεροπλία στον ΑΠΟΕΛ.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 15/04/1993) παίζει κυρίως ως ανασταλτικός μέσος, αλλά μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο των μετόπισθεν και δεξιά στην άμυνα. Στην Κέρκυρα πάντως τον θέλουν για στόπερ, όπου άλλωστε υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.

Ο Αρτυματάς, που είναι ενσωματωμένος στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, παίζει από το 2013 στον ΑΠΟΕΛ, ενώ το 2012-2013 ήταν στο Παραλίμνι. Η καλύτερη χρονιά της καριέρας του ήταν το 2015-2016, όταν επί Κετσπάγια η ομάδα έπαιζε με τρεις στη μεσαία γραμμή.

Την Πέμπτη (31/8) οι μάνατζέρς του θα είναι στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ότι μπορεί να χαλάσει. Με την απόκτησή του η νησιωτική ομάδα ολοκληρώνει και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Εφέτος με τον ΑΠΟΕΛ ο Αρτυματάς έχει παίξει σε τρία παιχνίδια, και τα τρία για τα προκριματικά του Champions League. Με την Εθνική ομάδα της Κύπρου έχει χριστεί 16 φορές διεθνής.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΒΟΣΝΙΑΔΗ

Με τον νέο προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη, έγινε την Τετάρτη (30/8) η προπόνηση της Κέρκυρας. Ο Μακεδόνας προπονητής υπέγραψε και ακολούθως έκανε το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Μακεδόνας προπονητής επιστρέφει στην ομάδα του Ιονίου, την οποία τη σεζόν 2015-2016 ανέβασε στη Super League.

Υπενθυμίζεται ότι οι Φαίακες πήραν "διαζύγιο" με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) της πρεμιέρας, από τον Πανιώνιο.

Photo credits: Eurokinissi

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ