ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσαν με Κέρκυρα οι Κόντος, Κουτζαβασίλης και Σιόντης

Ανανέωσαν με Κέρκυρα οι Κόντος, Κουτζαβασίλης και Σιόντης

H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Κόντο, Στέφανο Σιόντη και Φώτη Κουτζαβασίλη μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ανανεώσεων συνέχεια στην Κέρκυρα, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Κόντο, Στέφανο Σιόντη και Φώτη Κουτζαβασίλη μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν καθοριστική συμβολή στην παραμονή των "Φαιάκων" στη Super League, κάτι που εκτιμήθηκε απ' τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι προχώρησαν στην ανανέωση των συμβολαίων τους γι' ακόμα ένα χρόνο.

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης ήταν ο βασικός γκολκίπερ των "Φαιάκων" τη φετινή σεζόν, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 10 απ' τα 27 παιχνίδια. Ο Στέφανος Σιόντης ολοκλήρωσε τη σεζόν με 29 συμμετοχές, ενώ ο Αλέξανδρος Κόντος με 27 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ.

Θυμίζουμε πως ήδη τα συμβόλαιά τους είχαν ανανεώσει οι Σπίνουλας, Ζορμπάς, Τουράμ και Ιωάννου.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία και προχωράει στην ανανέωση των συμβολαίων για άλλον ένα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Κόντο, Στέφανο Σιόντη και Φώτη Κουτζαβασίλη. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ