ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώθηκε ο Καβακάς από τους "Φαίακες"

Ανακοινώθηκε ο Καβακάς από τους "Φαίακες"
INTIME SPORTS

Ο Τίμος Καβακάς είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Χάβι Γκράθια στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας. Προπόνησε την ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Τίμος Καβακάς είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Χάβι Γκράθια στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του νησιού των "Φαιάκων".

" H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της και ως το τέλος της σεζόν, με τον προπονητή, ΤΙΜΟΘΕΟ ΚΑΒΑΚΑ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Τίμος Καβακάς γεννήθηκε το 1972 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Καβάλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα, Βέροια και Μακεδονικό.

Πρώτος προπονητικός σταθμός του, υπήρξε, τη σεζόν 2009-10, η Βέροια (Γ' Εθνική), με την οποία γνώρισε μόλις δύο ήττες σε 11 αγώνες, ενώ την επόμενη σεζόν (2010-11) πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στην κατηγορία με την ομάδα του Πλατανιά.

Με παρένθεση δύο μήνες το καλοκαίρι που "μετακόμισε" στη Λάρισα, ως βοηθός του Κρις Κόουλμαν, στην ΑΕΛ, ο Μακεδόνας τεχνικός συνέχισε και τη φετινή περίοδο στον Πλατανιά, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία.

"Ήρθα να προσθέσω ένα λιθαράκι"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΚ, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήλθα σε μια ομάδα, που οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Ειδικά, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως, μαζί με τη διοίκηση, του συνεργάτες μου, τους παίκτες, τον κόσμο και όλες τις δυνάμεις της ομάδας, να δώσω όλο μου το "είναι", όλο μου τον εαυτό, ώστε ο ΑΟ Κέρκυρα να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο το κατάλληλο πρόσωπο, για να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής στη Super League.

Δεν ήρθα να γκρεμίσω. Αλλά να προσθέσω ένα λιθαράκι, που θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει αυτό που όλοι επιθυμούν".

Τρεις επιστροφές για τον Καβακά

Αμέσως μετά ο Τίμος Καβακάς μετέβει στον Πλάντραφο, όπου προπόνησε τους παίκτες της Κέρκυρας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Κανονικά προπονήθηκε ο Ανέστης Αγρίτης, καθώς και οι Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Μπουκουβάλας,

Αντίθετα, σε θεραπεία αρκέστηκε ο Γκουστάβο (ρήξη έσω πλαγίου), καθώς και ο Τίμο Βέντσελ, ο οποίος, ωστόσο, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη (29/3).

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ