ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα 0-0

Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Αγροτικό Αστέρα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (2/8) στον Εύοσμο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο 8ο λεπτό ο αρχηγός τους, Γεωργιάδης.

Η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο του αγώνα μετά το 10ο λεπτό και στο 14' ο Παρασκευαϊδης έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Βοσνιάδη, να σώζει ισάριθμες φορές την εστία του.

Στο 33' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-0, αλλά η ενέργεια και το σουτ του Καρακατσάνη δεν είχε επιτυχή κατάληξη για την ομάδα του. Πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40΄ η Κέρκυρα έχασε νέα ευκαιρία με τον Ζορμπά, ο οποίος είδε τον Βοσνιάδη να τον κερδίζει.

Στην επανάληψη, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Σέτκους, κράτησε το μηδέν για την εστία του σε επικίνδυνα σουτ των Κρυστάλλη (47') και Κώτσια (55΄), ενώ οι Φαίακες απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 62΄, όταν ο Γκόμεζ σούταρε έξω από την περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι πολλές αλλαγές, σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών των δύο ομάδων και τη ζέστη, έριξαν το ρυθμό, με αποτέλεσμα να λείψουν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

ΑΡΓΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βοσνιάδης (Ζουμπούλης 45΄), Καραντασιάδης (Βαφέας 45΄), Γεωργιάδης (Κώτσιας 45' ), Σαμουηλίδης (Έππας 65΄), Καπίας, Καθάριος (Μπάλιος 50΄), Καραμπάς (Σκλιοπίδης 45΄), Πεεφ (Θεοδωρίδης 45΄), Μίλιτς (Κρυστάλλης 45΄), Καρακατσάνης (Αθανασιάδης 45΄), Χατζηλιάδης (Τοπαλίδης 60΄). Αναπληρωματικοί: Ζουμπούλης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Μπάλιος, Θεοδωρίδης, Τοπαλίδης, Κρυστάλλης, Βαφέας, Εππας, Αθανασιάδης

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης (46’ Σέτκους), Βλάχος (46’ Γκόμες), Παρασκευαϊδης (46’ Καραγιαννίδης, 85’ Γαρδικιώτης), Ζορμπάς (46’ Ρόχας), Καϊκούτ (46’ Γεωργακόπουλος, 55’ Λιούρας), Ανδρεόπουλος (46’ Μαραγκός), Κανακούδης (60’ Χανδρινός), Κρητικός (46’ Βενέτης), Κοντός (46’ Ομπράντοβιτς), Σάντσεζ (46’ Χαβίτο), Ντιμιτρόφσκι (60’ Μεντής).

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ